• Камала Харис

ВИДЕО | Андоновиќ: Цел мандат на Бајден или предавање на функцијата на заменичката Харис?

Американскиот претседател Џо Бајден соопшти дека ќе учествува на следните претседателски избори во 2024 година. Оваа изјава Бајден ја даде на вчерашната прва негова прес конференција откако на 20 јануари ја презеде функцијата претседател на САД. Временското пролонгирање на Бајден да излезе на првата своја претседателска прес конференција пред новинарите, како и инцидентот кога при …

ВИДЕО | Андоновиќ: Цел мандат на Бајден или предавање на функцијата на заменичката Харис? Read More »