• изневерување

Не е лесно да си „швалер“: Овој човек мораше да скока преку тераси за да спаси жива глава! (ВИДЕО)

Дека „швалерскиот“ живот не е лесен докажува и видеото што ќе го видите на крајот од текстот. Имено, љубовник од Москва морал да истрча скоро гол преку терасата кога сопругот ги пронашол него и неговата сопруга во кревет. Целата сцена ја следеле насобраните граѓани пред зграда во Москва, кои скандираа и дофрлуваа кон исплашениот љубовник. …

Не е лесно да си „швалер“: Овој човек мораше да скока преку тераси за да спаси жива глава! (ВИДЕО) Read More »