• избегнувате

4 празнични подароци кои никогаш не треба да ги подарувате: Се верува дека му носат несреќа на оној за кој се наменети!

Декември е месец во кој сите подготвуваме подароци за Нова година и Божиќ за своите најблиски. А кој не им се радува на подароците? Сите сакаме да добиеме нешто убаво, особено кога е од блиски лица кои многу ни значат. Меѓутоа, постои верување дека дарувањето на одредени работи и носи несреќа на личноста за која …

4 празнични подароци кои никогаш не треба да ги подарувате: Се верува дека му носат несреќа на оној за кој се наменети! Read More »