На Британците им смета успехот на руските спортисти: Нивната казна е безмислена

Во Велика Британија се чини дека не се задоволни со податокот дека руските спортисти освоија повеќе медали од британските и поради тоа весникот „Ивнинг стандард“ носи текст под наслов „Русија, но каква што не ја знаеме: Забрана која не значи ништо на Игрите во Токио“. „Тоа е Русија, но не онаква каква што ја знаеме. …

На Британците им смета успехот на руските спортисти: Нивната казна е безмислена Read More »