Tag : Ивана Балабанова

Жена Магазин Магазин слајдер

Интервју со Ивана Балабанова, танчерка, основачка на „Битрикс“: Храброста и оригиналноста одат рака под рака

Јасмина Кантарџиева Димков
 Танчерката и педагог Ивана Балабанова е добитничка на Наградата за младинско учество во индивидуална категорија која Националниот младински совет на Македонија ја доделува во рамки...