• исчезнување

Петти ден се трага по победничката на „Големиот брат“: Нуркачите ја пребаруваат Сава

Маријана Зајферт (37), која победи во регионалното шоу „Големиот брат“ во 2011 година, исчезна пред пет дена. Маријана исчезнала во средата рано наутро, на 27 април. Исчезнувањето го пријавил нејзиниот сопруг, Карло Зајферт, а хрватската полиција објави фотографии и информации за нејзиното исчезнување. Освен нејзиниот телефон и документи кои се пронајдени во близина на мостот Младост, …

Петти ден се трага по победничката на „Големиот брат“: Нуркачите ја пребаруваат Сава Read More »