Tag : интубирање

Магазин Магазин слајдер Технологија

Како работат респираторите и зошто се клучни за спасување на пациентите со коронавирус

Теодора Циклевска
Сите држави во светот во изминатиот период се обидуваат да набават поголем број на респиратори со цел да одговорат на потребите на сѐ поголемиот број...