• холидеј ин

ВИДЕО | Стојанов: Инвеститорот е фер, ги обесштети новомаалци и по 70 години ќе живееме нормален градски живот

Игор Стојанов е претставник на жителите на Ново маало кое со години е во распад, а сега е во центарот на вниманието поради градењето на просторот на паркингот на Холидеј ин. -Одамна се организираме, а сега повторно се појавуваат луѓе кои се против градба на таа локација. Тие не знаат како ние живееме таму, без …

ВИДЕО | Стојанов: Инвеститорот е фер, ги обесштети новомаалци и по 70 години ќе живееме нормален градски живот Read More »