• хари локвенец

Локвенец: Железниците сами по себе претставуваат суштински стожерен дел од критичната инфраструктура на секоја држава – имаме јасна оперативна стратегија

Состанокот во Белград беше организиран од Европската транспортна заедница, најверојатно како никогаш до сега присутни беа буквално сите. Присутни беа соодветните министри кои ја покриваат оваа област, моите колеги и меѓународните финансиски институции под покровителство на ЕУ. Сетоа тоа беше одлична можност за размена на идеи и креирање на планови за идно функционирање, изјави во …

Локвенец: Железниците сами по себе претставуваат суштински стожерен дел од критичната инфраструктура на секоја држава – имаме јасна оперативна стратегија Read More »