• гребаници

Милена за „Слободен печат“ проговори за хоророт кој го живее: Свекрвата ме претепа, а нејзиниот партнер ми се заканува дека ќе ме силува

Милена и Богдан се запознале на Фејсбук, во далечната 2010 година, сосема случајно. Таа е од Белград, а тој од радовишкото село Воиславци. Во моментот кога се запознале, Милена имала само 12 години, но љубовта опстојала на тешките притисоци од страна на мајката на Богдан, која на секаков начин се обидувала да ги спречи да …

Милена за „Слободен печат“ проговори за хоророт кој го живее: Свекрвата ме претепа, а нејзиниот партнер ми се заканува дека ќе ме силува Read More »