• Горан Трајковски

Поранешниот директор на УЈП Горан Трајковски влегува во бордот на директори на „Витаминка“

„Витаминка“ АД Прилеп на Македонската берза ги објави податоците за кандидатите за Одбор на директори на компанијата, меѓу кои се поранешниот директор на Управата за јавни приходи (УЈП), Горан Трајковски, како и поранешната вицегувернерка на Народната банка, Маја Кадиевска-Војновиќ. Во согласност со членот 344 став (3) од Законот за трговските друштва, пред да се пристапи …

Поранешниот директор на УЈП Горан Трајковски влегува во бордот на директори на „Витаминка“ Read More »