Голготата на Оливера: Од врата до врата со син ѝ отфрлен од татка си, и нов шок – дознава дека има сестра која како бебе била „трампана“ за виски!

Животот најчесто ни сервира „мени“ за кое не секогаш сме подготвени. Понекогаш, во комбинација со нашите погрешни избори, остануваме гладни за основните човечки потреби: љубов, безбездност, дом и така натаму. Во продолжение, ви ја претставуваме животната приказна на една жена и мајка, посебна по многу нешта. Оливера Јакшиќ, која живее во Македонија, е родена во …

Голготата на Оливера: Од врата до врата со син ѝ отфрлен од татка си, и нов шок – дознава дека има сестра која како бебе била „трампана“ за виски! Read More »