• гастрономија

Викторија Спенџарска Стин ни направи колачиња со јагоди и банани

Викторија Спенџарска Стин е мајка на слатките Љубљана и Емона, активист во неколку невладини организации и поборник за здрав начин на живот. Оваа прекрасна жена стои зад инстаграм-профилот @vegan_viki_, кој ќе ве освои од прва со шаренилото и веднаш ќе посакате да креирате некој од нејзините здрави рецепти. Викторија Спенџарска Стин ни подготви домашна гранола: …

Викторија Спенџарска Стин ни направи колачиња со јагоди и банани Read More »