• гаши

Ковачевски вели дека средбата на Заев и Гаши е пријателска и меѓу луѓе кои соработувале во Владата

Како пријателска средба меѓу луѓе кои соработувале, во рамки на владата ја оцени премиерот Димитар Ковачевски средбата меѓу неговиот претходник Зоран Заев и претседателот на Алтернатива, Африм Гаши. – Тоа е пријателска средба на луѓе кои соработувале како дел од Владата и нормално е луѓе кои се пријатели меѓу себе да имаат средби. Тоа е …

Ковачевски вели дека средбата на Заев и Гаши е пријателска и меѓу луѓе кои соработувале во Владата Read More »