• г-7

ВИДЕО: Кралицата им постави прашање на лидерите на Г-7, па сите почнаа да се смеат

Британската кралица Елизабета која синоќа приреди прием во чест на лидерите на Г-7, ги насмеа присутните кога на шега при позирање за заедничката фотографија ги праша дали треба да „изгледаат како да уживаат“. Велика Британија е домаќин на самитот на лидерите на Г-7, која, како што наведува Дејли мејл, настојува кралски да ги шармира своите …

ВИДЕО: Кралицата им постави прашање на лидерите на Г-7, па сите почнаа да се смеат Read More »