• фудбалска репрезентација на хрватска

Ние сме ср*ње веќе 2-3 години

Хрватскиот репрезентативец Анте Ребиќ предизвика бура во хрватска јавност со последната објава на Инстаграм. Само неколку часа по објавата, хрватскиот репрезентативец го избриша налогот на Инстаграм поради бројните негативни коментари. Ребиќ се најде на удар на јавноста по натпреварот со Шпанија бидејќи во моментите кога „фуријата“ го постигна првиот гол, тој покрај теренот ги менуваше …

Ние сме ср*ње веќе 2-3 години Read More »