• Фотографирање

Девојки, ова е за вас: Научете како треба, а како не треба да позирате пред камера! (ФОТО)

– Кога не се чувствуваме удобно пред камера, често знаеме да создаваме напнатост во рацете. Или ги пикаме во нашето тело или ги поставуваме во неудобна позиција. Решениe? Едноставно релаксирајте се. Елиминирајќи го притисокот, ќе изгледаме поелегантно – вели фотографката Бони Родригез Крзивицки која на своите профили преку фотографиите кои ги споделува ги учи своите …

Девојки, ова е за вас: Научете како треба, а како не треба да позирате пред камера! (ФОТО) Read More »