• Флорин Бесими

Директорот на тетовската болница и општината биле одговорни за функционалноста на модуларната болница, покажуваат документи

Општина Тетово и директорите на тетовската Клиничка болница биле одговорни за контролата на квалитетот и функционалноста на модуларната болница, додека Министерството за труд и социјална политика заедно со претставници на Светска банка го спроведувале проектот за изградба на модуларните ковид-центри, покажуваат документите кои ги објави Дојче веле. Документите со наслов „План за еколошки и социјален …

Директорот на тетовската болница и општината биле одговорни за функционалноста на модуларната болница, покажуваат документи Read More »