• фк вардар

И Општина Ѓорче Петров придонесува во решавањето на проблемите на ФК Вардар

Фудбалскиот клуб Вардар ја добива потребната поддршка на организациски и финансиски план, со цел играчите и стручниот штаб да имаат што подобри услови. На тој пат се грижат и верните „Комити“ кои се сопственици на 25% од акциите на ФК Вардар. Потсетување дека годинава скопските „црвено-црни“ успеаја преку баражот да се вратат во Првата македонска …

И Општина Ѓорче Петров придонесува во решавањето на проблемите на ФК Вардар Read More »