• фк шкупи

ФФМ објави предлог ранг листа за ваучери: Шкендија и Шкупи со најмногу бодови

Фудбалската федерација на Македонија ја објави предлог ранг листата на фудбалски клубови доставена до централната комисија во рамки на Агенција за млади и спорт за доделување/добивање на ваучер за користење на средствата од даночното ослободување согласно Законот за спорт и Законот за данок на добивка за 2023 година. Фудбалските клубови Шкендија и Шкупи 1927 имаат …

ФФМ објави предлог ранг листа за ваучери: Шкендија и Шкупи со најмногу бодови Read More »