ПМГЏЕЗ со три концерти во живо на македонска џез музика и современа класика

ПМГЏЕЗ се враќа со серија концерти во живо, секако приспособени според реалните услови на пандемискиот живот, но со несмален ентузијазам и страст за презентирање квалитетна музика. Се работи за 3 последователни концерти, со кои се промовираат три актуелни изданија на куќата. Првиот концерт е посветен на рецентното издание на Јордан Костов Квинтет, со наслов “Come …

ПМГЏЕЗ со три концерти во живо на македонска џез музика и современа класика Read More »