• феникс санс

Земјотрес во НБА: Кевин Дурент побарал да биде разменет во Феникс?!

Еден од најдобрите кошаркари на денешницата, Кевин Дурент, побарал од челниците на Бруклин нетс да биде разменет, објавија новинарите Шемс Чанарија и Адријан Војнаровски. Наводно и порачал на управата на Бруклин дека сака следна дестинација да му биде Феникс санс. Kevin Durant made the trade request directly to Nets owner Joe Tsai today, sources tell …

Земјотрес во НБА: Кевин Дурент побарал да биде разменет во Феникс?! Read More »