Tag : фејсбук група

Вести Свет

ФЕЈСБУК-ГРУПА ОД 600 илјади членови организира страшна акција

Слободен печат
Aкција организирана во детали, со 600.000 лица спремни да се мобилизираат со единствена цел – да влезат во „Областа 51“, мистериозната американска воена база, која...