• espreso.mk

ФОТО | Пасија кон егзотичните миленици: Дарио и Никола чуваат околу 200 тарантули и необични животинки

Дарио Стојановски и Никола Иванов се момци од Скопје кои веќе подолго време во своите домови чуваат тарантули и други егзотични миленичиња. Нивната колекција брои околу 200 тарантули, но и други необични животинки. Велат дека пасијата кон егзотичните миленици ги поврзала. – Уште како мал ја користев секој прилика да истражувам, дали во природа дали …

ФОТО | Пасија кон егзотичните миленици: Дарио и Никола чуваат околу 200 тарантули и необични животинки Read More »