13 C
Скопје

Tag : енергетска сиромаштија

Вести Ви Препорачуваме Економија

Ќе се зголеми бројот на луѓе кои ќе добиваат пари од државата за струја

Весна Дамчевска
Регулаторната комисија за енергетика до Министерството за економија и до други надлежни институции доставила предлог за зголемување на опфатот на ранливите категории на граѓани кои...
Вести Економија Македонија Слајдер

Се зголемува бројот на граѓани опфатни со енергетска сиромаштија

Слободен печат
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги заедно со Министерството за економија, Министерството за труд и социјална политика и Владата го отпочнаа процесот со кој...