• елена веснина

Ограбена руска тенисерка, крадците и ги земале и олимписките медали

Олимписката шампионка од Олимписките игри во Рио де Жанеиро 2016 година како и вицешампионка од Игрите во Токио, Елена Веснина доживеа вистинска траума во Москва. По враќањето од вечера со сопругот Павел, ги дочека обиен дом. Прва мета на ограбувачите им бил сефот поради што полицијата се сомнева дека делото го извршиле лица кои ги …

Ограбена руска тенисерка, крадците и ги земале и олимписките медали Read More »