• екскурзии

Царовска: Оваа година нема да има училишни екскурзии

Министерката за образование и наука Мила Царовска денеска изјави дека оваа година не може да се организираат училишни екскурзии. – Испратени се упатства од Бирото за развој на образование. Може до пет километри да имаат прошетка, движење учениците заедно со наставниците за да може да имаме социјализација. Но, од друга страна она што се случувало …

Царовска: Оваа година нема да има училишни екскурзии Read More »