• ексклузивно

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ | Елена Ристеска: По 20 години кариера природно е да се жнее она што било посеано и вродило со плод

Иако изминатиов период е во некакво музичко затишје Елена Ристеска е повеќе од активна на многу други креативни полиња но и мошне успешна во сето тоа. А како потврда дека е посебно успешна и во нејзината дваесетгодишна кариера мошне јасно говорат интернационалните награди кои  згуснато се редат изминатиов период. Ажурна и внимателна во градењето на …

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ | Елена Ристеска: По 20 години кариера природно е да се жнее она што било посеано и вродило со плод Read More »