• една изборна единица

ВИДЕО | Рамчиловиќ: Не се отвораат вести од сите медиуми, кај некои насловот е еден а содржината друго

И пратениците се плашат да не бидат објавени во медиумите како што не е во ред, оти тешко се чисти образот ако те стават насловна страница со лажна вест. Некако стана популарно да се бараат сандали и онаму каде што ги нема. За жал има медиуми кои прават негативна перцепција за пратениците иако и ние …

ВИДЕО | Рамчиловиќ: Не се отвораат вести од сите медиуми, кај некои насловот е еден а содржината друго Read More »