Tag : е-пошта

Вести Свет

Европејците најмногу го користат интернетот за е-пошта

МИА Агенција
Вкупно 87 отсто од населението во ЕУ, на возраст од 16 до 74 години, користеле интернет во текот на минатата година, а нивниот број се...