• дрва

Шилегов донел две решенија за сечење вкупно 16 дрвја на Орце Николов

Град Скопје ја објави документацијата со која се одобрува сечење на 16 дрвја на улицата Орце Николов, на тој начин демантирајќи ги обвинувањата од  ВМРО-ДПМНЕ дека „Град Скопје и Општина Центар имале решение за сечење 3 дрвја, а исекоа 10“. – За сите исечени дрвја во град Скопје постои уредна документација. ВМРО-ДПМНЕ продолжува со старата …

Шилегов донел две решенија за сечење вкупно 16 дрвја на Орце Николов Read More »