• дракула

Сепак се во брак! Кијану Ривс конечно проговори за гласините

Не е демант – Кијану Ривс конечно одговори на долгогодишната гласина дека е легално оженет со Винона Рајдер – и тој не кажа дека тоа не е вистина. Пред неколку години 50-годишната актерка Винона Рајдер ги збуни обожавателите кога тврдеше дека таа и Ривс можеби случајно се венчале за време на снимањето на филмот „Дракула“ …

Сепак се во брак! Кијану Ривс конечно проговори за гласините Read More »