Славен, згоден, богат и верен: Бон Џови во сопругата се заљубил во средно, а нивната љубов трае цели 40 години! (ФОТО)

Легендарниот пејач Џон Бон Џови и неговата сопруга Доротеа го осветлија образот на институцијата брак која денес, особено во кругот на ѕвездите, се држи на климави нозе. Рок ѕвездата и неговата средношколска љубов и по 40 години – еден на друг си ги довршуваат речениците и ја слават љубовта. Која е нивната тајна? Славниот музичар …

Славен, згоден, богат и верен: Бон Џови во сопругата се заљубил во средно, а нивната љубов трае цели 40 години! (ФОТО) Read More »