Tag : добиле

Забава Магазин

Бесплатно гориво за оние кои ќе дојдат во бикини! Очекувале згодни девојки, а еве што добиле! (ВИДЕО)

Слободен печат
На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат повеќе купувачи. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле...
Вести Македонија

„Визер“ извисил патници на скопскиот аеродром

Мими Шишлеска Петкова
Четворица патници денеска не можеле да се качат на авионот на Визер кој летал за Нинберг Германија во 12.35 часот иако уредно имале купено авионски...