Дисциплината на децата во Кина шокираше многумина: Дали и нашите деца ќе одат вака во градинка и училиште? (ВИДЕО)

Иако не е позната точната локација на која е снимено ова видео, тоа сепак на најдобриот можен начин покажува како Кина успеа да ја спречи пандемијата на коронавирусот. Имено, на видеото се гледа детенце во Кина кое доаѓа во предшколска установа и проаѓа низ целосна дезинфекциона бариера. Завидната дисциплина која така мал човек ја покажува …

Дисциплината на децата во Кина шокираше многумина: Дали и нашите деца ќе одат вака во градинка и училиште? (ВИДЕО) Read More »