• Динамо Загреб

Македонскиот капитен – најдобар странец во хрватското првенство

Репрезентативецот на Македонија Стефан Ристовски го освои петтото место на најдобри фудбалери во првенството на ХНЛ според „Софаскор Хрватска“. Македонскиот капитен доби оценка од 7.20 и освен што тоа беше доволно за петтото место помеѓу сите фудбалери, тој е и најдобар помеѓу странците. Пред Ристовски се хрватските фудбалери Јосип Мишиќ (7,34), Марко Ливаја (7,27), Дино …

Македонскиот капитен – најдобар странец во хрватското првенство Read More »