• дилан

ФОТО: Карис Зита Даглас освојува со својата убавина следејќи ги стапките на нејзината мајка Кетрин

Навидум обична девојка, но со посебен шарм. Убавата Карис Зита Даглас која веќе е полнолетна млада дама се повеќе го привлекува вниманието на светската јавност, а нејзиното презимето веднаш открива дека таа е ќерка на актерската двојка Кетрин Зита Џонс и Мајкл Даглас.   View this post on Instagram   A post shared by CZD …

ФОТО: Карис Зита Даглас освојува со својата убавина следејќи ги стапките на нејзината мајка Кетрин Read More »