Потврдата од докторот ме фрли во очај, но верувам во чуда: Џеси Џеј проговори за болеста со која се бори

Многу години не сакаше да ги открие деталите за својата борба, а за нејзината болест се до минатата година не знаеле ниту најмилите… Славната пејачка Џеси Џеј со години крие дека води ботка со болест поради која таа не може да се оствари како мајка. Пејачката пред шест години дозна дека има проблем поради кој …

Потврдата од докторот ме фрли во очај, но верувам во чуда: Џеси Џеј проговори за болеста со која се бори Read More »