• џаред лето

Ридли Скот одговори на критиките од семејството Гучи за актерите во филмот: Треба да сте среќни што ги имате најдобрите актери на светот

Филмот „House of Gucci“ од самото свое најавување наиде да критики и неприфаќање од страна на семејството за чие име и семејна приказна се раскажува во самиот филм – па режисерот Ридли Скот се реши да одговори на критиките со кои се соочи неговиот филм од членовите на семејството Гучи. Поточно, Патриција Гучи го повика …

Ридли Скот одговори на критиките од семејството Гучи за актерите во филмот: Треба да сте среќни што ги имате најдобрите актери на светот Read More »