• детал

ВИДЕО: Направете ги најмодерните свеќи во неколку чекори – Детаљ за шик дом!

Миризливите свеќи но и оние во убави амбалажи се во тренд со години и ги красат нашите домови. Но дали сте знаеле дека од обични свеќи за само неколку минути можете да си направите совршени свеќи. Од сите „направи сам“ видеа, овие се издвоија како наједноставни, а толку ефектни што секој дом може да го …

ВИДЕО: Направете ги најмодерните свеќи во неколку чекори – Детаљ за шик дом! Read More »