• дарко костовски

Дарко Костовски: Ветивме и донесовме медал, на Игрите во Париз ќе имаме најмалку еден златен медал

Тренерот на олимпискиот вицешампион Дејан Георгиевски, Дарко Костовски, изјави дека ветувањата пред заминувањето за Токио не беа залудни, тоа што беше ветувано, Дејан го оствари. – Ние ветивме медал од Токио, верувавме во тоа, ветивме златен медал, но за многу малку не го освоивме и донесовме сребрен медал. Н,о бидете сигурни дека дека ветуваме оти …

Дарко Костовски: Ветивме и донесовме медал, на Игрите во Париз ќе имаме најмалку еден златен медал Read More »