• д-р Елена Арсова

Доктор Елена Арсова, трихолог: Ако ви паѓа косата, витаминот Д може многу да помогне

Со оглед на тоа што последниве години многу се зборува за важноста на витаминот Д, стручњаците сакаа да видат колку може да помогне да се спречи опаѓањето на косата – состојба која во моментов влијае на квалитетот на животот кај 80 отсто од мажите и 50 отсто од жените кои имаат околу 50 години. На …

Доктор Елена Арсова, трихолог: Ако ви паѓа косата, витаминот Д може многу да помогне Read More »