• црвено

Длабоко во црвено: Биткоин под 30.000 американски долари

Најпопуларната криптовалута во светот е во надолна линија, бидејќи продажбата беше иницирана од акција на кинеските власти против „копачите“ на биткоинот. Имено, негативното расположение на инвеститорите беше предизвикано од веста дека Централната банка на Кина бара од Елипе и другите банки низ целата земја да се воздржат од трансакции со криптовалути. Најпознатата „жестокост“ во Кина …

Длабоко во црвено: Биткоин под 30.000 американски долари Read More »