• црн петок

На „Black friday” во „Mall of America” дојдоа 100.000 купувачи, двојно повеќе од лани  

Вашингтонци ги наполнија трговските центри и молови вчера во текот на „Black friday” и вечерта. Престолнината синоќа пулсираше во шопинг возбуда. Во ексклузивните бутици на „Macy’s” и во „Forever 21″ имаше турканици и редици. Сиот народ дојде да бара добри зделки, додека рестораните во новоизградениот кеј во округот Александрија, на новиот кеј на „Д варф” од страната …

На „Black friday” во „Mall of America” дојдоа 100.000 купувачи, двојно повеќе од лани   Read More »