• Церебрална парализа

ФОТО | Болеста на Искра Донева не ѝ е пречка за нормален живот: Можат сè да ми одземат, но самодовербата е таа со која што можам одново сè да изградам

Денеска имаме чест да разговараме со една личност, за која искрено не сум сигурна, дали насмевката или секојдневната болка ја прави попрепознатлива. Кога ѝ реков дека сакам да пишувам за неа, беше скептична, ми рече дека имала многу интервјуа и дека кажала сè што има да се каже, па да почекаме кога ќе има нешто …

ФОТО | Болеста на Искра Донева не ѝ е пречка за нормален живот: Можат сè да ми одземат, но самодовербата е таа со која што можам одново сè да изградам Read More »