• централно европска зона

Петар Богатиновски шампион во Централно Европската зона со „билет“ за Светско

Македонскиот картинг возач Петар Богатиновски продолжува да реди успеси на меѓународните натпреварувања… Нашиот натпреварувач стана шампион во Централно Европската зона (ЦЕЗ) што му донесе и учество, билет за Светско, или поточно Големото финале. Тоа Големо финале ќе се одржи во периодот од 11 до 18 декември оваа година во Бахреин. На првите две трки во …

Петар Богатиновски шампион во Централно Европската зона со „билет“ за Светско Read More »