СТРУГА 2019: Еурофарм Работник, Констанца, АЕК…!

Покрај „Женска плажа“ на Охридското езеро и оваа година љубителите на ракометот можат да следат квалитетни натпревари во периодот од 14-17 август во еден од најстарите европски турнири. Во Струга ќе учествуваат по три домашни и странски клубови. Кај македонските тука е вицешампионот Еурофарм Работник кој ќе ја подигнува формата пред новата сезона. Освен тимот …

СТРУГА 2019: Еурофарм Работник, Констанца, АЕК…! Read More »