• цаца николовска

Судот во Стразбур утре ќе ја објави одлуката за поништената аболиција на Иванов

Европскиот суд за човекови права во Стразбур (ЕСЧП) утре треба да ја објави одлуката за поништената аболиција на поранешниот претседател Ѓорге Иванов, а она што ќе биде содржано во неа може да има последици за целокупната политичка ситуација во Македонија. Според поранешната судијка во Судот во Стразбур, Маргарита Цаца Николовска, утрешниот ден е важен ден …

Судот во Стразбур утре ќе ја објави одлуката за поништената аболиција на Иванов Read More »