Челична одбрана од вируси и бактерии: Рецепт за народен мелем од нане и мед за здрави бели дробови

Идеален е за зајакнување на имунитетот, но и за чистење на бронхиите и белите дробови… Нането е најпознатата лековита билка која расте на нашите простори, а која се користи за лекување на органите за дишење и варење. Питомото нане кое се одгледува и како саксиско цвеќе има интензивен мирис на ментол, а често се користи …

Челична одбрана од вируси и бактерии: Рецепт за народен мелем од нане и мед за здрави бели дробови Read More »