Се разведува еден од најпопуларните турски парови: Беа поим за љубов, но некои работи едноставно беа премногу!

Еден од најпопуларните турски актери, Бурак Озвивит, исто така познат на јавноста како познатиот Бали Бег од серијата „Величествениот Султан“, наводно се разведува од својата убава сопруга и актерка Фахрие Евчен, а веста ја пренесоа тамошните медиуми. Проблемите во нивниот брак, наводно, започнале откако Фахрије паднала во депресија поради смртта на нејзиниот татко и одбила …

Се разведува еден од најпопуларните турски парови: Беа поим за љубов, но некои работи едноставно беа премногу! Read More »